Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

10/01/2024

Рішення міської ради від 22.12.2023 № 64 «Про затвердження Програми фінансування деяких заходів щодо сприяння розвитку підприємництва у місті Запоріжжі на 2024-2026 роки»

         Керуючись Конституцією України, Бюджетним кодексом України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні», «Про Національну Програму сприяння розвитку малого підприємництва в Україні» та Програмою розвитку малого та середнього підприємництва в місті Запоріжжі на 2022-2025 роки, затвердженою рішенням Запорізької міської ради від 22.12.2021 № 54, з метою сприяння розвитку підприємництва у місті Запоріжжі Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

 

         1. Затвердити Програму фінансування деяких заходів щодо сприяння розвитку підприємництва у місті Запоріжжі на 2024 - 2026 роки (додається).

         2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрія П’ЯТНИЦЬКОГО та постійну комісію міської ради з питань регуляторної політики, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг (Олександр КОБЗАРЮК).

 

Секретар міської ради                                                               Анатолій КУРТЄВ


Прикріплені файли: