Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

06/03/2024

Рішення виконавчого комітету від 05.03.2024 № 52/20 «Про вибуття з дитячого будинку сімейного типу (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»)»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 року № 564 «Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу», рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 29.10.2018 № 481/24 «Про поповнення дитячого будинку сімейного типу вихованцями (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації», на підставі заяв батьків-вихователів (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації», особи з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), виконавчий комітет Запорізької міської ради                                                                 

ВИРІШИВ:

1. Вивести з 01.03.2024 особу з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації», з дитячого будинку сімейного типу (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації» у зв’язку з досягненням повноліття, за згодою сторін.

2. Департаменту соціального захисту населення Запорізької міської ради припинити виплати державної соціальної допомоги на особу з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»).

3. Службі (управлінню) у справах дітей підготувати проект Додаткової угоди до Договору про організацію діяльності дитячого будинку сімейного типу від 28.10.2020.

4. Відповідальність за виконання рішення покласти на службу (управління) у справах дітей Запорізької міської ради.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія ВАСЮКА.

 

Секретар міської ради                                                                    Анатолій КУРТЄВ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення