Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25/03/2024

Рішення міської ради від 22.03.2024 № 4 «Про передачу функцій замовника та передачу проєктно-кошторисної документації»

        Відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про архітектурну діяльність» та з метою відбудови житлових будинків, які постраждали внаслідок збройної агресії російської федерації, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

        1. Запорізькій міській раді передати ДП «Місцеві дороги Запорізької області» функції замовника по об’єкту «Капітальний ремонт житлового будинку по пр. Соборному, 44 в м. Запоріжжі з відновленням несучих конструкцій пошкоджених в наслідок ракетного попадання».

        2. Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» передати ДП «Місцеві дороги Запорізької області» проєктно-кошторисну документацію по об’єкту «Капітальний ремонт житлового будинку по пр. Соборному, 44 в м. Запоріжжі з відновленням несучих конструкцій пошкоджених в наслідок ракетного попадання».

        3.  Передачу виконати  у встановленому законодавством порядку.

        4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – керуючого справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Олександра ГОЛТВЕНКА та на постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста.

 

Секретар міської ради                                                                    Анатолій КУРТЄВ


Прикріплені файли: