Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25/03/2024

Рішення міської ради від 22.03.2024 № 5 «Про передачу функцій замовника по об’єкту «Будівництво протирадіаційного укриття Запорізької загальноосвітньої школи I-III ступенів № 88 Запорізької міської ради Запорізької області, розташованої за адресою: м.Запоріжжя, вул.Музична, 2, на 500 місць» від департаменту освіти і науки Запорізької міської ради до державного підприємства «Місцеві дороги Запорізької області»»

        Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетним кодексом України,  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Підписаним Меморандумом про взаєморозуміння із представництвом Дитячого фонду Організації Об'єднаних Націй (ЮНІСЕФ) в Україні, листом Запорізької обласної військової адміністрації № 08-25/1221 від 05.03.2024, Кодексом  цивільного захисту України, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

        1.Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради передати функції замовника по об’єкту «Будівництво протирадіаційного укриття Запорізької загальноосвітньої школи I-III ступенів № 88 Запорізької міської ради Запорізької області, розташованої за адресою: м. Запоріжжя, вул. Музична, 2, на 500 місць» державному підприємству «Місцеві дороги Запорізької області».

        2.Державному підприємству «Місцеві дороги Запорізької області» прийняти функції замовника.

        3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія ВАСЮКА та голову постійної комісії міської ради з питань освіти , науки, культури, спорту, молоді та туризму Інну ПЕНЧУК.

 

Секретар міської ради                                                    Анатолій КУРТЄВ


Прикріплені файли: