Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25/03/2024

Рішення міської ради від 22.03.2024 № 6 «Про передачу функцій замовника по об’єкту «Будівництво протирадіаційного укриття Запорізької гімназії №107 Запорізької міської ради Запорізької області, розташованої за адресою: м.Запоріжжя, пр.Героїв Національної гвардії, 59, на 500 місць» від департаменту освіти і науки Запорізької міської ради до державного підприємства «Місцеві дороги Запорізької області»»

        Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетним кодексом України,  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Підписаним Меморандумом про взаєморозуміння із представництвом Дитячого фонду Організації Об'єднаних Націй (ЮНІСЕФ) в Україні, листом Запорізької обласної військової адміністрації № 08-25/1381 від 15.03.2024, Кодексом  цивільного захисту України, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

        1. Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради передати функції замовника по об’єкту «Будівництво протирадіаційного укриття Запорізької гімназії  № 107 Запорізької міської ради Запорізької області, розташованої за адресою: м. Запоріжжя, пр. Героїв Національної гвардії, 59, на 500 місць» державному підприємству «Місцеві дороги Запорізької області».

        2. Державному підприємству «Місцеві дороги Запорізької області» прийняти функції замовника.

        3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія ВАСЮКА та голову постійної комісії міської ради з питань освіти , науки, культури, спорту, молоді та туризму Інну ПЕНЧУК.

 

 

Секретар міської ради                                                               Анатолій КУРТЄВ


Прикріплені файли: