Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

01/04/2024

Розпорядження міського голови від 26.03.2024 № 87р «Про проведення звіряння даних списків персонального військового обліку військовозобовʼязаних, працюючих у виконавчому комітеті Запорізької міської ради, з обліковими даними документів районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки м.Запоріжжя»

Керуючись Законом України «Про військовий обовʼязок і військову службу», на виконання вимог п.46 Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобовʼязаних та резервістів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 №1487 (далі – Порядок),
ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Затвердити графік проведення звіряння списків персонального військового обліку військовозобовʼязаних, працюючих у виконавчому комітеті Запорізької міської ради, з обліковими даними документів районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки м.Запоріжжя у 2024 році (додається).
2. Військовозобовʼязаних, працюючих у виконавчому комітеті Запорізької міської ради:
2.1. Під час проведення звіряння надати повну інформацію за формою, передбаченою додатком 5 до Порядку. 
2.2. Невідкладно інформувати відділ управління персоналом департаменту (апарату) виконавчого комітету Запорізької міської ради про зміни щодо реквізитів паспорта громадянина України, паспорта громадянина України для виїзду за кордон, освіти, сімейного стану, місця проживання, стану здоров’я.
3. Головного спеціаліста відділу управління персоналом департаменту (апарату) виконавчого комітету Запорізької міської ради Валентину ПОЗДНЯКОВУ, відповідальну за ведення військового обліку призовників, військовозобовʼязаних та резервістів, працюючих у виконавчому комітеті Запорізької міської ради:
3.1. Довести до відома районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки м.Запоріжжя затверджений графік проведення звіряння списків персонального військового обліку з обліковими даними документів районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки м.Запоріжжя у 2024 році.
3.2. Підготувати уточнені списки персонального військового обліку для звіряння з обліковими даними документів районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, де перебувають на обліку військовозобов’язані.
3.3. Провести звіряння списків персонального військового обліку з обліковими даними документів районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки м.Запоріжжя у визначені затвердженим графіком терміни.
3.4. Провести звіряння персональних даних (інформація з обмеженим доступом відповідно до  ст. 6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»).
3.5. Інформувати відповідні районні територіальні центри комплектування та соціальної підтримки, де перебувають на обліку військовозобов’язані та резервісти, про зміни персональних даних військовозобовʼязаних та резервістів у п’ятиденний строк з дня виявлення змін.
4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради-керуючого справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Олександра ГОЛТВЕНКА.

 

Секретар міської ради                                                                Анатолій КУРТЄВ


Прикріплені файли: