Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

16/04/2024

Рішення виконавчого комітету від 10.04.2024 № 130 «Про відключення нежитлової споруди теплиці літ.Ф та нежитлової будівлі гаражів літ.В військової частини (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») по вул. (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») м. Запоріжжя від мереж (систем) централізованого теплопостачання»

Керуючись законами України «Про житлово-комунальні послуги», «Про теплопостачання», Порядком відключення споживачів від мереж (систем) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води, затвердженим Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.07.2019 №169, постановою Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 №830 «Про затвердження Правил надання послуги з постачання теплової енергії і типових договорів про надання послуги з постачання теплової енергії», постановою Кабінету Міністрів України від 11.12.2019 №1182 «Про затвердження Правил надання послуги з постачання гарячої води та типових договорів про надання послуги з постачання гарячої води», на підставі заяви власників (співвласників) нежитлової споруди теплиці літ.Ф та нежитлової будівлі гаражів літ. В військової частини (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») по вул. (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»)м. Запоріжжя про відключення будівель від мереж (систем) централізованого теплопостачання, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Надати дозвіл на відключення нежитлової споруди теплиці літ.Ф та нежитлової будівлі гаражів літ.В військової частини (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»)  по вул.(інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») м. Запоріжжя від мереж (систем) централізованого теплопостачання.

2.  Власнику (співвласникам) будівлі для відключення нежитлової споруди теплиці літ.Ф та нежитлової будівлі гаражів літ.В військової частини (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») по вул. (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») виконати заходи, зазначені у Протоколі засідання постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води на території міста Запоріжжя від 20.02.2024 №21 та у Порядку відключення споживачів від мереж (систем) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води.

3. Здійснити відключення будівлі від мереж (систем) централізованого опалення лише в міжопалювальний період, але не пізніше ніж 01 вересня.

4. Витрати, пов’язані з відключенням будівлі від мереж (систем) централізованого опалення, здійснюються за рахунок власника.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора ГОРДИНСЬКОГО.

 

Секретар міської ради                                                                    Анатолій КУРТЄВ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення