Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

18/04/2024

Рішення виконавчого комітету від 17.04.2024 № 146 «Про надання вивільненої житлової площі в квартирі спільного заселення (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») по вул. (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») буд. (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»)»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.54 Житлового кодексу України, п.67 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Українській РСР, затверджених Постановою Ради Міністрів УРСР від 04.02.1988 №37, розглянувши звернення (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»)від 12.12.2023    №С-8601-О та додані до нього документи, враховуючи що (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»)визнаний таким, що потребує поліпшення житлових умов та має пільгу учасника бойових дій, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Надати кімнату житловою площею 16,9 кв.м в двокімнатній квартирі спільного заселення №(інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») по вул. (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), буд. (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), учаснику бойових дій, який мешкає в кімнаті житловою площею 12,0 кв.м в цій квартирі разом з сім’єю із 2 осіб ((інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»).

2. Департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради оформити ордер на кімнату житловою площею 16,9 кв.м, в квартирі спільного заселення №(інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») по вул. (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), буд. (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), 1984 р.н., одному.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора ГОРДИНСЬКОГО.

Секретар міської ради                                                                    Анатолій КУРТЄВ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення