Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

18/04/2024

Рішення виконавчого комітету від 17.04.2024 № 147 «Про службову житлову площу по вул. (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), буд. (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») кв. (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»)»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та п.3 Положення про порядок надання службових жилих приміщень і користування ними в Українській РСР, затвердженого Постановою Ради Міністрів УРСР від 04.02.1988 №37, розглянувши клопотання (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») від 09.11.2023 №07-487вих-23, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Включити до числа службової житлової площі (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») двокімнатну квартиру №(інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») житловою площею 28,5 кв.м (загальною – 43,8 кв.м) по вул. (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), буд. (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»).

2. Керівництву (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») використовувати вказану в п.1 цього рішення службову житлову площу за її призначенням.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора ГОРДИНСЬКОГО.

Секретар міської ради                                                                    Анатолій КУРТЄВ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення