Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

18/04/2024

Рішення виконавчого комітету від 17.04.2024 № 153 «Про виключення квартири №(інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 ЗУ «Про доступ до публічної інформації») по вул. (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 ЗУ «Про доступ до публічної інформації») буд. (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 ЗУ «Про доступ до публічної інформації») із числа житлової площі гуртожитків для малих сімей (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 ЗУ «Про доступ до публічної інформації»)»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») від 31.12.2023 №8295, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Виключити із числа житлової площі гуртожитків для малих сімей (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») двокімнатну квартиру №(інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») по вул. (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») буд. (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), так як відпала потреба у такому її використанні.

2. Департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради оформити ордер на двокімнатну квартиру №(інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») житловою площею 27,7 кв.м (загальною – 42,10 кв.м) (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»). на сім’ю із 2 осіб ((інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»)

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора ГОРДИНСЬКОГО.

Секретар міської ради                                                                                                                                                                                                                Анатолій КУРТЄВ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення