Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25/04/2024

Рішення міської ради від 24.04.2024 № 9 «Про затвердження першого заступника міського голови з питань з питань діяльності виконавчих органів ради, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та про затвердження розподілу обов’язків між секретарем Запорізької міської ради, першим заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, заступником міського голови - керуючим справами виконавчого комітету ЗМР»

         Керуючись законами України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про місцеве самоврядування в Україні», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1.Затвердити БУГАРА Андрія Ігоровича першим заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

         2. Затвердити БІЛОВА Сергія Олександровича заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

         3. Затвердити CЛЕПЯН Еллу Валеріївну заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

         4. Затвердити розподіл обов’язків між секретарем Запорізької міської ради, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради-керуючим справами виконавчого комітету Запорізької міської ради.

         5. Рішення Запорізької міської ради від 07.12.2022 № 82 «Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 29.10.2021 № 8 та затвердження розподілу обов’язків між секретарем Запорізької міської ради, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради-керуючим справами виконавчого комітету Запорізької міської ради у новій редакції» вважати таким, що втратило чинність.

         6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря Запорізької міської ради Регіну ХАРЧЕНКО, постійну комісію міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (Олег КОРОЛЬОВ)

       

Секретар міської ради                                                             Регіна ХАРЧЕНКО


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення