Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

22/05/2024

Рішення виконавчого комітету від 16.05.2024 № 283/12 «Про надання житлової площі в гуртожитках, які є власністю Запорізької міської територіальної громади»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення громадян та клопотання установ і організацій про надання житлової площі в гуртожитках, які є власністю Запорізької міської територіальної громади, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:

1. Надати житлову площу в гуртожитках, які є власністю Запорізької міської територіальної громади, громадянам, згідно з додатком.
2. Департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради оформити ордери установленого зразка для гуртожитків громадянам, згідно з додатком.
3. Комунальному підприємству «Запоріжремсервіс» Запорізької міської ради укласти з громадянами договори найму житлових приміщень відповідно до виданих ордерів.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора ГОРДИНСЬКОГО.

Секретар міської ради                                                                                           Регіна ХАРЧЕНКО


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення