Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

22/05/2024

Рішення виконавчого комітету від 16.05.2024 № 283/14 «Про виключення однокімнатної квартири № (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») по бульв. . (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), із числа службової житлової площі(...)»

Керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та п.6 Положення про порядок надання службових жилих приміщень і користування ними в Українській РСР, затвердженого Постановою Ради Міністрів УРСР від 04.02.1988 №37, враховуючи розпорядження голови Орджонікідзевської районної адміністрації Запорізької міської ради від  (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»)», розглянувши клопотання  (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Виключити із числа службової житлової площі . (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») однокімнатну квартиру №. (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») по бульв. (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), буд.  (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), так як відпала потреба у такому її використанні.

2. Департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради оформити ордер на однокімнатну квартиру №. (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») житловою площею 19,0 кв.м (загальною – 31,67 кв.м) по бульв.  (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), буд. . (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора ГОРДИНСЬКОГО.

Секретар міської ради                                                                                           Регіна ХАРЧЕНКО

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення