Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

22/05/2024

Рішення виконавчого комітету від 16.05.2024 № 306 «Про закріплення на праві господарського відання за комунальним підприємством «Запоріжремсервіс» Запорізької міської ради об'єктів нерухомого майна (квартир)»

Керуючись ст. 59, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 136 Господарського кодексу України, враховуючи лист виконавчого комітету Запорізької міської ради та надані документи, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

 

1. Закріпити на праві господарського відання за комунальним підприємством «Запоріжремсервіс» Запорізької міської ради об'єкти нерухомого майна (квартири) права комунальної власності Запорізької міської територіальної громади згідно з додатком до рішення.

2. Доручити комунальному підприємству «Запоріжремсервіс» Запорізької міської ради облікувати на балансі підприємства майно, зазначене в пункті 1 цього рішення, у відповідності до вимог чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора ГОРДИНСЬКОГО.

 

Секретар міського ради                                                                                   Регіна ХАРЧЕНКО


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення