Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

27/05/2024

Рішення міської ради від 20.05.2024 № 58 «Про дострокове припинення повноважень та звільнення заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради»

         Керуючись ст. 26, ч.2 ст. 75 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 4, 8, абз.1 ч. 1 ст. 20 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», п. 9 ч. 1 ст. 36, ч. 3 ст. 147-1  Кодексу законів про  працю України та враховуючи неналежне забезпечення здійснення заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васюком А.Г. наданих повноважень, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Достроково припинити повноваження 20 травня 2024 року та звільнити ВАСЮКА Анатолія Григоровича з посади заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно п. 9 ч. 1 ст. 36 Кодексу законів про працю України, абз.1 ч. 1 ст. 20 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування».

         2. Встановити, що у разі настання обставин тимчасової непрацездатності ВАСЮКА Анатолія Григоровича або надання йому будь-яких видів відпусток тощо, вважати датою звільнення його з займаної посади перший робочий день, наступний за днем закінчення тимчасової непрацездатності, зазначеним у документі про тимчасову непрацездатність, або перший робочий день після закінчення відпустки.

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради-керуючого справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Олександра ГОЛТВЕНКА та на постійну комісію міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (Олег КОРОЛЬОВ).

 

 

Секретар міської ради                                                           Регіна ХАРЧЕНКО


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення