Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

27/05/2024

Рішення міської ради від 20.05.2024 № 14 «Про звіт щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Запорізької міської ради за 2023 рік»

         На виконання законів України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

        1. Звіт щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Запорізької міської ради за 2023 рік взяти до відома (додається).

        2. Виконавчим органам міської ради – розробникам регуляторних актів забезпечити обов’язкове виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» та постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 № 308 «Про затвердження методик проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторного акта» (зі змінами) при здійсненні регуляторної діяльності.

         3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еллу СЛЕПЯН та постійну комісію міської ради з питань регуляторної політики, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг (Олександр КОБЗАРЮК).

 

Секретар міської ради                                                Регіна ХАРЧЕНКО


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення