Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

27/05/2024

Рішення міської ради від 20.05.2024 № 42 «Про затвердження Положення про проведення інвестиційних конкурсів у місті Запоріжжі»

         Керуючись статтями 18, 25, 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільним кодексом України, Земельним кодексом України, Законом України «Про інвестиційну діяльність», з метою створення сприятливих умов для впровадження інвестиційної діяльності та забезпечення економічного і соціального розвитку міста Запоріжжя, застосування відкритих економічних методів залучення додаткових коштів для виконання програм економічного і соціального розвитку територіальної громади, Запорізька міська рада,

ВИРІШИЛА:

         1. Затвердити Положення про проведення інвестиційних конкурсів у місті Запоріжжі, що додається.

         2. Встановити, що розгляд інвестиційних заявок, поданих до набрання чинності цим  рішенням, розпочатий до набрання чинності цим рішенням, завершується відповідно до Положення, затвердженого цим рішенням.

         3. Визначити Департамент управління активами Запорізької міської ради організатором інвестиційних конкурсів.

         4. Розгляд питань, пов’язаних із виконанням, зміною умов, припиненням тощо інвестиційних договорів або інших правочинів щодо залучення інвестиційних коштів, які були укладені Запорізькою міською радою або її структурними підрозділами, комунальними підприємствами, установами, організаціями територіальної громади міста Запоріжжя, здійснюється в порядку, визначеному Положенням, затвердженим цим рішенням.

         5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                                     Регіна ХАРЧЕНКО 


Прикріплені файли: