Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

27/05/2024

Рішення міської ради від 20.05.2024 № 20 «Про затвердження тексту меморандуму про взаєморозуміння в рамках реалізації проекту «Нові укриття для українських шкіл» «Нове будівництво споруди подвійного призначення (СПП) з захисними властивостями протирадіаційного укриття (ПРУ) з влаштуванням переходу з існуючого корпусу Запорізького багатопрофільного ліцею №99 Запорізької міської ради, вул.Героїв 93-ї бригади, 13а м.Запоріжжя, Запорізька область» на 1000 місць»

           Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту», «Про охорону дитинства», «Про професійну (професійно-технічну) освіту», «Про правовий режим воєнного стану», Указами Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами), на підставі меморандуму про взаєморозуміння додатково до договору NDICI-GEO-NEAR/2024/453-578, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

 

           1. Затвердити текст меморандуму про взаєморозуміння в рамках реалізації проекту «Нові укриття для українських шкіл» «Нове будівництво споруди подвійного призначення (СПП) з захисними властивостями протирадіаційного укриття (ПРУ) з влаштуванням переходу з існуючого корпусу Запорізького багатопрофільного ліцею № 99 Запорізької міської ради, вул. Героїв 93-ї бригади, 13а м. Запоріжжя, Запорізька область» на 1000 місць між Центральним агентством управління проєктами та Запорізькою міською радою (додається).

           2. Визначити Замовником проекту департамент освіти і науки Запорізької міської ради в особі Правобережного відділу освіти департаменту освіти і науки Запорізької міської ради.

           3. Уповноважити департамент освіти і науки Запорізької міської ради в особі начальника Правобережного відділу освіти департаменту освіти і науки Запорізької міської ради укладати договори на коригування проектної документації, договори підряду, здійснювати контроль за будівництвом та виконанням умов договорів, приймати закінчені роботи та ввести об'єкт в експлуатацію, також здійснювати інші повноваження для реалізації проєкту, надані бенефіціаром

           4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія БІЛОВА та голову постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму Інну ПЕНЧУК.

 

 

Секретар міської ради                                               Регіна ХАРЧЕНКО 


Прикріплені файли: