Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

27/05/2024

Рішення міської ради від 20.05.2024 № 24 «Про безоплатну передачу майна комунальної власності міста»

 

          Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку воєнного стану в Україні» від 06.02.2024 №3564-IX, рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 14.03.2022 №117 «Про забезпечення життєдіяльності населення м. Запоріжжя та Збройних сил України» (зі змінами), враховуючи звернення Марганецької міської ради Нікопольського району Дніпропетровської області щодо забезпечення хлібом соціально незахищених верств населення від 02.04.2024 №09-27/56, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Надати згоду на безоплатну передачу Марганецькій міській територіальній громаді зерна пшениці 2 класу в кількості 857,2 тон і зерна пшениці 3 класу в кількості 859,1 тон, закупівля якого була здійснена Концерном «Міські теплові мережі» на виконання Рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 14.03.2022 №117 «Про забезпечення життєдіяльності населення м. Запоріжжя та Збройних сил України» (зі змінами).

          2. Надати повноваження генеральному директору Концерну «Міські теплові мережі» Сергію АСТАПЕНКОВУ або особі, яка виконує його обов’язки, у разі отримання розпорядчих документів про надання згоди на прийняття Марганецькою міською територіальною громадою у комунальну власність майна, вказаного в пункті 1 цього рішення, передати його безоплатно у кількості, зазначеній у пункті 1 цього рішення, та підписати відповідні акти приймання-передачі.

          3. Концерну «Міські теплові мережі» до повної передачі майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення, у комунальну власність Марганецької міської територіальної громади забезпечити його зберігання відповідно до пункту 1.2 Рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 14.03.2022 №117 «Про реалізацію заходів щодо забезпечення життєдіяльності населення м. Запоріжжя та Збройних сил України» (зі змінами).

          4. Витрати, пов’язані з виконанням заходів, передбачених пунктом 3 цього рішення, здійснити за рахунок обігових коштів підприємства. Джерелом покриття дефіциту обігових коштів, що виникне в результаті виконання заходів цього рішення, визначити кошти фінансової підтримки Концерну «Міські теплові мережі» з бюджету Запорізької міської територіальної громади.

          5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрія П’ЯТНИЦЬКОГО, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора ГОРДИНСЬКОГО та постійну комісію з питань життєдіяльності міста.

 

Секретар міської ради                                                        Регіна ХАРЧЕНКО


Прикріплені файли: