Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

27/05/2024

Рішення міської ради від 20.05.2024 № 34 «Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Запорізької міської територіальної громади іншого окремого індивідуально визначеного майна, розташованого по вул.Теплична, 16 у м.Запоріжжя»

            Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», розглянувши звернення Управління забезпечення реалізації повноважень у Запорізькій області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

 

            1. Надати згоду на прийняття у комунальну власність Запорізької міської територіальної громади іншого окремого індивідуально визначеного майна державної власності, яке в процесі приватизації ПрАТ «Завод напівпровідників» (код ЄДРПОУ 31792555) не увійшло до статутного капіталу господарського товариства, але залишилось у нього на балансі, а саме: дизель-генератора інв. №432901, пункту електроосвітлення ЩСУ інв. №432903 та системи електросилового постачання інв. №432900, яке розташоване по вул. Теплична, 16 у м. Запоріжжя.

            2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ВЛАСЮКА, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                                                                  Регіна ХАРЧЕНКО


Прикріплені файли: