Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/05/2024

Рішення міської ради від 20.05.2024 № 41 «Про відмову в наданні дозволу Бєлому Л.Л. на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки по вул.Ялтинській, 7, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»

          Керуючись  Конституцією України, Земельним кодексом України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи постанову Третього апеляційного адміністративного суду від 12.02.2024 та рішення Запорізького окружного адміністративного суду від 10.05.2023 у справі № 280/3035/21, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

 

          1. Відмовити в наданні дозволу  Бєлому Леоніду Леонідовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Ялтинській, 7,  орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та подальшої передачі її в оренду строком на 25 років.

          2. Контроль  за виконанням даного рішення покласти на заступника міського  голови  з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, постійну  комісію  міської  ради  з  питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                                                                              Регіна ХАРЧЕНКО 


Прикріплені файли: