Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/05/2024

Рішення міської ради від 20.05.2024 № 46 «Про передачу у державну власність до сфери управління Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України ділянок проїзних частин автомобільних доріг у м.Запоріжжя»

        Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи лист виконавчого комітету Запорізької міської ради від 15.05.2024 №11/03.3-29/01300, Запорізька міська рада,

ВИРІШИЛА:

 

        1. Затвердити рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 15.05.2024 №258 «Про передачу у державну власність до сфери управління Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України ділянок проїзних частин автомобільних доріг у м. Запоріжжя».

        2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еллу СЛЕПЯН, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ) та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (Олексій БАСОВ).

 

Cекретар міської ради                                                          Регіна ХАРЧЕНКО


Прикріплені файли: