Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/05/2024

Рішення міської ради від 20.05.2024 № 4 «Про затвердження Положення про Координаційну раду з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Запорізькій міській раді»

          Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності», постановою Кабінету Міністрів України від 18.04.2023 №364 «Про затвердження Типового положення про координаційну раду з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевому органі виконавчої влади, органі місцевого самоврядування» Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

 

          1. Затвердити Положення про Координаційну раду з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Запорізькій міській раді (додається).

          2. Управлінню позашкільної освіти, виховної роботи та національно-патріотичного виховання департаменту освіти і науки Запорізької міської ради:

          2.1. підготувати оголошення про початок формування складу Координаційної ради;

          2.2. підготувати та подати на затвердження міському голові пропозиції щодо персонального складу Координаційної ради.

          3. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради:

          3.1. опублікувати оголошення про початок формування складу Координаційної ради на офіційному вебсайті Запорізької міської ради;

          3.2. опублікувати отримані пропозиції щодо складу Координаційної ради після завершення строку їх приймання  на офіційному вебсайті міської ради;

          3.3. розміщувати протоколи засідань координаційної ради не пізніше, ніж через сім календарних днів з дати проведення засідання на офіційному вебсайті міської ради.

          4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія БІЛОВА.

 

Секретар міської ради                                                                       Регіна ХАРЧЕНКО


Прикріплені файли: