Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/05/2024

Рішення міської ради від 20.05.2024 № 32 «Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 07.12.2022 №26 «Про прийняття у комунальну власність Запорізької міської територіальної громади нерухомого майна та іншого окремого індивідуально визначеного майна права державної власності, розташованого по вул.Сергія Синенка, 63а у м.Запоріжжя»»

            Керуючись законами «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», враховуючи лист Міністерства економіки України від 3213-06/3289-03 від 15.01.2024, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

 

            1. Внести до рішення Запорізької міської ради від 07.12.2022 №26 «Про прийняття у комунальну власність Запорізької міської територіальної громади нерухомого майна та іншого окремого індивідуально визначеного майна права державної власності, розташованого по вул. Сергія Синенка, 63а у м. Запоріжжя» зміни, виклавши в новій редакції додаток до цього рішення, що додається.

            2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ВЛАСЮКА, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія ВАСЮКА та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                                       Регіна ХАРЧЕНКО 


Прикріплені файли: