Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

30/05/2024

Рішення міської ради від 20.05.2024 № 38 «Про присвоєння назви – сквер «Локомотив» об'єкту благоустрою в Олександрівському районі міста Запоріжжя»

             У відповідності до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи витяг з протоколу від 03.02.2022 № 19 засідання робочої групи з питань міської топоніміки, з метою розрізнення однотипних об’єктів в міському просторі, забезпечення орієнтації людини у цьому просторі та сприянню ідентифікації об’єктів благоустрою в облікових документах балансоутримувача, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

 

             1. Присвоїти назву об’єкту благоустрою території по вул. Залізничній, 13-15, обмежену: вулицею Залізничною; адміністративною будівлею Запорізької дирекції залізничних перевезень регіональної філії «Придніпровська залізниця» Акціонерного товариства «Українська залізниця» (будинок № 13 по вул. Залізничній); Будинком фізкультури «Локомотив» Придніпровської залізниці (будинок № 15 по вул. Залізничній) – сквер «Локомотив» (схема додається).

             2. Доручити департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради внести відповідні зміни до містобудівного кадастру.

             3. Рішення набирає чинності з моменту прийняття.

             4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА та постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

Секретар міської ради

Регіна ХАРЧЕНКО 


Прикріплені файли: