Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

30/05/2024

Рішення міської ради від 20.05.2024 № 35 «Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 27.05.2020 №55 «Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації»»

           Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про приватизацію державного і комунального майна», рішеннями Запорізької міської ради від 07.12.2022 №77 «Про створення Департаменту управління активами Запорізької міської ради та затвердження Положенням про нього», від 17.03.2023 №55 «Про припинення шляхом ліквідації департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради», від 17.03.2023 №132 «Про передачу повноважень департаменту комунальної власності та приватизації  Запорізької міської ради» та з метою продовження  заходів щодо продажу об’єктів малої приватизації м. Запоріжжя на аукціонах, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

 

           1. Внести до рішення Запорізької міської ради від 27.05.2020 №55 «Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації м. Запоріжжя» такі зміни.

           1.1 Пункти 1, 1.1 розділу 2 Положення викласти в такій редакції:

           « 1. Комісія є тимчасово діючим колегіальним органом, яка утворюється Департаментом управління активами Запорізької міської ради (далі – Орган приватизації) відповідно до наданих Запорізькою міською радою повноважень, для продажу об’єктів малої приватизації м.Запоріжжя протягом 10 робочих днів з дня прийняття рішення міської ради про приватизацію об’єкта або безпосередньо рішенням Запорізької міської ради.

           1.1. У випадках створення аукціонної комісії Запорізькою міською радою зміни до її складу та припинення діяльності здійснюється також на підставі рішення міської ради. ».

           1.2. У текстах рішення та Положення слова: «департамент комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради» у всіх відмінках замінити словами: «Департамент управління активами Запорізької міської ради» у відповідному відмінку.

           2. Контроль за виконанням рішення міської ради покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА та на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                                                 Регіна ХАРЧЕНКО


Прикріплені файли: