Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

30/05/2024

Рішення міської ради від 20.05.2024 № 57 «Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування та умови оплати праці особи, яка здійснює повноваження міського голови»

           Керуючись Законом України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постановою Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (зі змінами), рішенням Запорізької міської ради від 24.04.2024 №5 «Про обрання секретаря Запорізької міської ради», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

 

           1. Присвоїти ХАРЧЕНКО Регіні Владиславівні, секретарю Запорізької міської ради, 5 ранг посадової особи місцевого самоврядування з 24.04.2024.

           2. Установити з 24.04.2024:

           2.1. Посадовий оклад згідно зі штатним розписом;

           2.2. Надбавку до посадового окладу за присвоєний ранг посадової особи місцевого самоврядування у розмірі, визначеному додатком 57 до постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (зі змінами);

           2.3. Надбавку за вислугу років у розмірі 10 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування (стаж служби в органах місцевого самоврядування становить понад 3 роки);

           2.4. Надбавку за високі досягнення у праці в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років.

           3. Надавати матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань у розмірі середньомісячної заробітної плати.

           4. Надавати допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі посадового окладу.

           5. Преміювати щомісячно в розмірі 170 відсотків від посадового окладу за фактично відпрацьований час, а також до державних і професійних свят та ювілейних дат, у межах фонду преміювання, утвореного у розмірі не менш як 10 відсотків посадових окладів та економії фонду оплати праці.

           Доручити виконавчому комітету Запорізької міської ради приймати рішення щодо визначення розміру премії до державних і професійних свят та ювілейних дат.

           6. Встановити, що зазначені виплати здійснюються в межах затвердженого фонду оплати праці.

 

Секретар міської ради                                                         Регіна ХАРЧЕНКО


Прикріплені файли: