Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

10/06/2024

Рішення міської ради від 05.06.2024 № 25 «Про внесення змін до рішення міської ради від 22.06.2011 №49 «Про порядок розміщення на території м.Запоріжжя об’єктів ресторанного господарства, торговельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення» (зі змінами)»

         Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», Положенням про департамент муніципального управління Запорізької міської ради, затвердженого рішенням Запорізької міської ради від 07.12.2022 №75 «Про створення департаменту муніципального управління Запорізької міської ради та затвердження його Положення» та з метою зміни відповідального органу, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         Внести зміни до Положення про порядок розміщення на території м. Запоріжжя об’єктів ресторанного господарства, торговельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення, затвердженого рішенням міської ради від 22.06.2011 №49 «Про порядок розміщення на території м. Запоріжжя об’єктів ресторанного господарства, торговельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення» (зі змінами), а саме:
         1.1. У тексті розділу ІV «Порядок встановлення режиму роботи об'єктів торгівлі, ресторанного господарства, сфери послуг, соціально-культурного та іншого призначення» слова «районна адміністрація», «розпорядження голів районних адміністрацій міської ради» у всіх відмінках замінити відповідно «департамент муніципального управління Запорізької міської ради», «наказ директора департаменту муніципального управління Запорізької міської ради», слова «ЗМУ ГУМВС України в Запорізькій області» у всіх відмінках замінити відповідно «відповідний орган поліції».

         2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еллу СЛЕПЯН та на постійну комісію міської ради з питань регуляторної політики, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг (Олександр КОБЗАРЮК).

 

Секретар міської ради                                                 Регіна ХАРЧЕНКО


Прикріплені файли: