Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

10/06/2024

Рішення міської ради від 05.06.2024 № 56 «Про здійснення перевезення пасажирів у міському електричному транспорті (трамвай, тролейбус) Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту «Запоріжелектротранс»»

           Керуючись Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення стабільної роботи ЗКПМЕ «Запоріжелектротранс» в умовах зменшеного фінансування з бюджету міста у 2024 році, Запорізька міська рада 

ВИРІШИЛА:

           1. Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспорту «Запоріжелектротранс» з 10.06.2024 року здійснювати перевезення пасажирів у міському електричному транспорті (трамвай, тролейбус) згідно діючого тарифу.
           2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради- керуючий справами виконавчого комітету міської ради Олександра ГОЛТВЕНКО, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста.


Секретар міської ради                               Регіна Харченко
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення