Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

10/06/2024

Рішення виконавчого комітету від 04.06.2024 № 391/2 «Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»)»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту   дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Порядком провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України   від 24.09.2008 №866 зі змінами, враховуючи те, що малолітня (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») відібрана у матері (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») без позбавлення її батьківських прав рішенням Комунарського районного суду м. Запоріжжя від (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), відомості про батька дитини зазначені відповідно до частини першої статті 135 Сімейного кодексу України (довідка Комунарського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у місті Запоріжжі Півдненного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) від  (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Надати малолітній (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), статус дитини, позбавленої батьківського піклування.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія БІЛОВА.

 

Секретар міської ради                                                               Регіна ХАРЧЕНКО

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення