Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

12/06/2024

Рішення міської ради від 05.06.2024 № 30 «Про внесення змін до статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ПАРКУВАННЯ»»

           Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», Господарським кодексом України, враховуючи рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 23.02.2022 №96/15 «Про передачу нежитлового приміщення ХХVІ підвалу будівлі /літ.А-5/ по вул. Південне шосе, 2а в господарське відання комунальному підприємству «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7», рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 24.07.2019 №303/9 «Про передачу нежитлових приміщень цокольного поверху /літ.А1-5/ по вул. Патріотичній, 52 в господарське відання комунальному підприємству «Паркування»», з метою зміни органу управління майном підприємства, зміни юридичної адреси підприємства, а також з метою упорядкування видів економічної діяльності підприємства та приведення статуту у відповідність до вимог чинного законодавства України, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Внести зміни до статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ПАРКУВАННЯ», затвердженого розпорядженням Запорізького міського голови від 20.09.2019 №296р «Про затвердження змін до статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ПАРКУВАННЯ», викладених у новій редакції статуту», виклавши його в новій редакції (додається).
           2. Місцезнаходження КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ПАРКУВАННЯ»: вулиця Патріотична, буд. 52, м. Запоріжжя, Запорізька обл., 69005, Україна.
           3. Додати види економічної діяльності КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ПАРКУВАННЯ»:
           3.1. КВЕД - 52.21 Допоміжне обслуговування наземного транспорту;

           3.2. КВЕД- 45.20 Технічне обслуговування та ремонт автотранспортних засобів.

           4. КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ПАРКУВАННЯ» забезпечити в установленому законодавством порядку державну реєстрацію змін до статуту.
           5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еллу СЛЕПЯН та на постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста (Олексій БАСОВ).


Секретар міської ради                                                                Регіна ХАРЧЕНКО


Прикріплені файли: