Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

13/06/2024

Рішення міської ради від 05.06.2024 № 41 «Про передачу функцій замовника будівництва по об'єкту «Нове будівництво протирадіаційного укриття Запорізького академічного ліцею № 46 Запорізької міської ради - м. Запоріжжя, вул. Павлокічкаська, 29»»

            Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про архітектурну діяльність», «Про освіту», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

 

            1. Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради передати функції замовника робіт, з розроблення проектної документації, послуг з виготовлення і видачі технічних умов на приєднання до централізованих систем водопостачання, водовідведення та подальшого будівництва з прийняттям робіт та введенням об'єкту в експлуатацію, також здійснювати інші повноваження для реалізації проєкту, надані бенефіціаром за об’єктом «Нове будівництво протирадіаційного укриття Запорізького академічного ліцею № 46 Запорізької міської ради - м. Запоріжжя, вул. Павлокічкаська, 29» державному підприємству «Місцеві дороги Запорізької області».

            2. Передачу виконати у встановленому законом порядку.

            3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія БІЛОВА та голову постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму Інну ПЕНЧУК.

 

 

Секретар міської ради                                                            Регіна ХАРЧЕНКО


Прикріплені файли: