Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

21/06/2024

Рішення виконавчого комітету від 19.06.2024 № 428 «Про службову житлову площу (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»)»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та п.3 Положення про порядок надання службових жилих приміщень і користування ними в Українській РСР, затвердженого Постановою Ради Міністрів УРСР від 04.02.1988 №37, розглянувши клопотання (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8  ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Включити до числа службової житлової площі (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8  ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») житловою площею 31,35 кв.м. (загальною – 54,58).

2. Керівництву (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8  ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») використовувати вказану в п.1 цього рішення службову житлову площу за її призначенням.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора ГОРДИНСЬКОГО.

 

Секретар міської ради                                                                                           Регіна ХАРЧЕНКО

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення