Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

02/07/2024

Рішення виконавчого комітету від 01.07.2024 № 434/14 «Про втрату статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»)»

 

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту  дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Порядком провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 №866 зі змінами, враховуючи висновок про можливість повернення малолітніх доньок (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») для подальшого виховання та сумісного проживання від (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»),наданий районною адміністрацією Запорізької міської ради по Шевченківському району як органом опіки та піклування, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

 

1. Вважати малолітню (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), такою, що втратила статус дитини, позбавленої батьківського піклування.

2. Визнати рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 07.02.2023 №42   «Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»)» таким, що втратило чинність.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія БІЛОВА.

Секретар міської ради

Регіна ХАРЧЕНКО

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення