Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

02/07/2024

Рішення виконавчого комітету від 01.07.2024 № 434/15 «Про надання вибуття (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») з дитячого будинку сімейного типу (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»)»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про дитячий будинок сімейного типу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 №564, та на підставі заяви батьків-вихователів (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») беручи до уваги довідку ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище моди і стилю» від 03.06.2024 №512 про завершення навчання в закладі ((інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

 

1. Вивести з 01.07.2024 зі складу дитячого будинку сімейного типу ((інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), особу з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, ((інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), за згодою сторін, у зв’язку з досягненням нею  повноліття та закінченням у червні 2024 року навчання у ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище моди і стилю».

2. Департаменту соціального захисту населення Запорізької міської ради припинити виплати державної соціальної допомоги на особу з числа  дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, ((інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»).

3. Службі (управлінню) у справах дітей Запорізької міської ради підготувати Додаткову угоду до Договору про влаштування дитини на виховання та спільне проживання від 27.08.2018 №61.

4. Відповідальність за виконання рішення покласти на службу (управління) у справах дітей Запорізької міської ради.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія БІЛОВА.

 

Секретар міської ради                                                               Регіна ХАРЧЕНКО

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення