Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

02/07/2024

Рішення виконавчого комітету від 01.07.2024 № 435 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 27.05.2024 № 332 «Про заходи з проведення реорганізації юридичної особи – комунального некомерційного підприємства «Міська лікарня №3» Запорізької міської ради шляхом приєднання до комунального некомерційного підприємства «Міська лікарня №4» Запорізької міської ради»

Керуючись статтею 78 Господарського кодексу України, статтями 26, 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі листа комунального некомерційного підприємства «Міська лікарня №3» Запорізької міської ради №08-41/38 від 25.06.2024, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

 

1. Внести зміни до Cкладу комісії з реорганізації юридичної особи – комунального некомерційного підприємства «Міська лікарня №3» Запорізької міської ради шляхом приєднання до комунального некомерційного підприємства «Міська лікарня №4» Запорізької міської ради (Ліквідаційної комісії) затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 27.05.2024  № 332, а саме:

1.1. Виключити зі складу комісії АНТИПОВУ Олену Євгенівну, реєстраційний номер облікової картки платника податків «інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»» цифрами «інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації», голову комісії.

1.2. Включити до складу комісії ЄВЧЕНКО Тетяну Петрівну, реєстраційний номер облікової картки платника податків «інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»» цифрами «інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації», голову комісії.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еллу СЛЕПЯН.

 

 

 

Секретар міської ради                                                          Регіна ХАРЧЕНКО

 

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення