Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

11/07/2024

Розпорядження міського голови від 09.07.2024 № 184р «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 16.12.2021 № 244р «Про заходи щодо організації мережі спостереження та оцінки радіаційної і хімічної обстановки в місті Запоріжжі»»

Керуючись Кодексом цивільного захисту України, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою приведення у відповідність контактної інформації,
ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 16.12.2021 № 244р «Про заходи щодо організації мережі спостереження та оцінки радіаційної і хімічної обстановки в місті Запоріжжі», виклавши у новій редакції:
Перелік диспетчерських служб й постів радіаційного і хімічного спостереження, які складають мережу спостереження та оцінки радіаційної і хімічної обстановки в місті Запоріжжя (додається);
Порядок організації спостережень щодо оцінки радіаційної та хімічної обстановки диспетчерськими службами і постами радіаційного та хімічного спостереження в місті Запоріжжі (додається).
2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради    Андрія БУГАРЯ.


Секретар міської ради                                  Регіна ХАРЧЕНКО

 


Прикріплені файли: