Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

15/08/2024

Розпорядження міського голови від 15.08.2024 № 209р «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 31.08.2023 № 197р «Про утворення постійно діючої комісії з організації своєчасного оповіщення і прибуття громадян, які залучаються до виконання обов’язку щодо мобілізації, техніки на збірні пункти та у військові частини, виділення будівель, споруд, земельних ділянок, транспортних та інших матеріально-технічних засобів і надання послуг Збройним Силам України та іншим військовим формуванням, Оперативно-рятувальній службі цивільного захисту»»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» (зі змінами), абзацом 11 статті 18 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» (зі змінами), у зв’язку з кадровими змінами, 
ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 31.08.2023 № 197р «Про утворення постійно діючої комісії з організації своєчасного оповіщення і прибуття громадян, які залучаються до виконання обов’язку щодо мобілізації, техніки на збірні пункти та у військові частини, виділення будівель, споруд, земельних ділянок, транспортних та інших матеріально-технічних засобів  і надання послуг Збройним Силам України та іншим військовим формуванням, Оперативно-рятувальній службі цивільного захисту», а саме:
1.1. Склад комісії з організації своєчасного оповіщення і прибуття громадян, які залучаються до виконання обов’язку щодо мобілізації, техніки на збірні пункти та у військові частини,  виділення будівель, споруд, земельних ділянок, транспортних та інших матеріально-технічних засобів і надання послуг Збройним Силам України та іншим військовим формуванням, Оперативно-рятувальній службі цивільного захисту по Вознесенівському району, затвердити у новій редакції (додається).
1.2. Склад комісії з організації своєчасного оповіщення і прибуття громадян, які залучаються до виконання обов’язку щодо мобілізації, техніки на збірні пункти та у військові частини,  виділення будівель, споруд, земельних ділянок, транспортних та інших матеріально-технічних засобів і надання послуг Збройним Силам України та іншим військовим формуванням, Оперативно-рятувальній службі цивільного захисту по Дніпровському району, затвердити у новій редакції (додається).
1.3. Склад комісії з організації своєчасного оповіщення і прибуття громадян, які залучаються до виконання обов’язку щодо мобілізації, техніки на збірні пункти та у військові частини,  виділення будівель, споруд, земельних ділянок, транспортних та інших матеріально-технічних засобів і надання послуг Збройним Силам України та іншим військовим формуванням, Оперативно-рятувальній службі цивільного захисту по Заводському району, затвердити у новій редакції (додається).
1.4. Склад комісії з організації своєчасного оповіщення і прибуття громадян, які залучаються до виконання обов’язку щодо мобілізації, техніки на збірні пункти та у військові частини,  виділення будівель, споруд, земельних ділянок, транспортних та інших матеріально-технічних засобів і надання послуг Збройним Силам України та іншим військовим формуванням, Оперативно-рятувальній службі цивільного захисту по Комунарському району, затвердити у новій редакції (додається).
1.5. Склад комісії з організації своєчасного оповіщення і прибуття громадян, які залучаються до виконання обов’язку щодо мобілізації, техніки на збірні пункти та у військові частини,  виділення будівель, споруд, земельних ділянок, транспортних та інших матеріально-технічних засобів і надання послуг Збройним Силам України та іншим військовим формуванням, Оперативно-рятувальній службі цивільного захисту по Олександрівському району, затвердити у новій редакції (додається).
1.6. Склад комісії з організації своєчасного оповіщення і прибуття громадян, які залучаються до виконання обов’язку щодо мобілізації, техніки на збірні пункти та у військові частини,  виділення будівель, споруд, земельних ділянок, транспортних та інших матеріально-технічних засобів і надання послуг Збройним Силам України та іншим військовим формуванням, Оперативно-рятувальній службі цивільного захисту по Хортицькому району, затвердити у новій редакції (додається).
1.7. Склад комісії з організації своєчасного оповіщення і прибуття громадян, які залучаються до виконання обов’язку щодо мобілізації, техніки на збірні пункти та у військові частини,  виділення будівель, споруд, земельних ділянок, транспортних та інших матеріально-технічних засобів і надання послуг Збройним Силам України та іншим військовим формуванням, Оперативно-рятувальній службі цивільного захисту по Шевченківському району, затвердити у новій редакції (додається).
2. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Секретар міської ради                                         Регіна ХАРЧЕНКО


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення