Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

19/08/2024

Рішення виконавчого комітету від 13.08.2024 № 531/15 «Про закріплення на праві господарського відання за Комунальним підприємством «Водоканал» транзитного трубопроводу холодного водопостачання по вул. (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч. 2, ч. 8 ст. 6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»)»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Господарським кодексом України, на виконання рішення Запорізької міської ради від 28.03.2018 №62 «Про передачу зовнішніх мереж тепло-, водопостачання», із змінами, внесеними рішенням Запорізької міської ради від 31.10.2018 №26, розглянувши звернення департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради та пропозиції робочої групи, затвердженої розпорядженням міського голови від 29.01.2018 №21 р (зі змінами), викладені у протоколі від 24.06.2024 №25, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

 

1. Закріпити на праві господарського відання за Комунальним підприємством «Водоканал» транзитний трубопровід холодного водопостачання, що проходить у підвальному приміщенні житлового будинку по вул. (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч. 2, ч. 8 ст. 6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») протяжністю 36,0 пог. м.

2. Комунальному підприємству «Водоканал» облікувати зазначене в пункті 1 цього рішення майно на балансі підприємства у відповідності до вимог чинного законодавства та надати до Департаменту управління активами Запорізької міської ради інформацію про виконання пункту 2 цього рішення.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора ГОРДИНСЬКОГО.

 

Секретар міської ради Регіна ХАРЧЕНКО

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення