Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

19/08/2024

Рішення виконавчого комітету від 13.08.2024 № 558 «Про деякі заходи щодо відновлення міського середовища міста Запоріжжя – «Європейський проспект»»

Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», «Про регулювання містобудівної діяльності», на виконання «Концепції «Сенси Запоріжжя» на 2024-2026 роки», затвердженої  розпорядженням Запорізького міського голови від 07.06.2024 №141р, з метою відновлення міського середовища міста Запоріжжя – «Європейський проспект», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити межі «Зона впливу «Європейський проспект» (додається).

2. Доручити департаменту архітектури та містобудування міської ради:

2.1. підготувати проєкт рішення Запорізької міської ради «Про надання згоди на внесення змін до Плану дислокації тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності, затвердженого рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 24.01.2014 №17, зі змінами та доповненнями;

2.3. внести відомості про межі «Зона впливу «Європейський проспект» до бази даних містобудівного кадастру;

2.4. оприлюднити відомості про межі «Зона впливу «Європейський проспект» на сайті департаменту архітектури та містобудування міської ради.   

3. Рішення набирає чинності з дня його оприлюднення.        

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника  міського голови з питань  діяльності  виконавчих  органів  ради Романа ТАРАНА.

Секретар міської ради

Регіна ХАРЧЕНКО


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення