Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

19/08/2024

Рішення виконавчого комітету від 13.08.2024 № 560/40 «Про вибуття (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») з прийомної сім’ї (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»)»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про прийомну сім’ю, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 №565, на підставі заяв прийомної матері (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), осіб з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), беручи до уваги довідку ДНЗ «Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей» про термін навчання у закладі (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») від 24.06.2024 (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

 

1. Вивести з 01.08.2024 зі складу прийомної сім’ї (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») року народження, (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») року народження, за згодою сторін, у зв’язку з досягненням ними повноліття та завершенням навчання у відповідних закладах.

2. Департаменту соціального захисту населення Запорізької міської ради припинити виплати державної соціальної допомоги на осіб з числа                       дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»)  року народження, (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») року народження.

3. Службі (управлінню) у справах дітей Запорізької міської ради підготувати Додаткову угоду до Договору про влаштування дітей на виховання та спільне проживання у прийомній сім’ї від 27.03.2020 №74.

4. Відповідальність за виконання рішення покласти на службу (управління) у справах дітей Запорізької міської ради.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія БІЛОВА.

Секретар міської ради

Регіна ХАРЧЕНКО

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення