Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

27/08/2024

Рішення виконавчого комітету від 22.08.2024 № 566 «Про надання житлової площі в гуртожитку по вул. (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»)»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання (інформація з обмеженим доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») про надання житлової площі в гуртожитку по вул.(інформація з обмеженим  доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дві кімнати житловою площею 23,7 кв.м., загальною – 48,2 кв.м. в житловому блоці (інформація з обмеженим  доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») в гуртожитку по вул. (інформація з обмеженим  доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»)

2. Департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради оформити ордер на дві кімнати житловою площею 23,7 кв.м., загальною – 48,2 кв.м. в житловому блоці (інформація з обмеженим  доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») в гуртожитку по вул. (інформація з обмеженим  доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації»).

3. Комунальному підприємству «Запоріжремсервіс» Запорізької міської ради укласти з громадянином (інформація з обмеженим  доступом відповідно до ч.2,ч.8 ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації») договір найму житлового приміщення відповідно до виданого ордеру.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора ГОРДИНСЬКОГО.

 

 

Секретар міської ради                                                                                           Регіна ХАРЧЕНКО

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення