Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

18/07/2023

Рішення міської ради від 12.07.2023 № 55 «Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 20.12.2013 №19 «Про безпечну експлуатацію об’єктів дрібнороздрібної торговельної мережі»»

            Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку з перерозподілом обов’язків між виконавчими органами, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Внести зміни до рішення Запорізької міської ради від 20.12.2013 №19 «Про безпечну експлуатацію об’єктів дрібнороздрібної торговельної мережі», а саме: у пункті 2 замість слів «Районним адміністраціям Запорізької міської ради» слід читати «департаменту муніципального управління Запорізької міської ради».

            2. Рішення набуває чинності з дня його офіційного оприлюднення.

            3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрія П’ЯТНИЦЬКОГО, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Степана МАХСМУ, постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста (Олексій БАСОВ) та постійну комісію міської ради з питань регуляторної політики, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг (Олександр КОБЗАРЮК).

 

Секретар міської ради                                                                        Анатолій КУРТЄВ