Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

31.12.2023 18:05

Вітання з Новим роком

658f2230cb334__29122023022.jpg

Дорогі, любі мої, запоріжці!

Непохитні, нескорені, волелюбні доньки та сини нашої славетної козацької родини.

Минає рік, який ми з вами від самого початку й до кінця провели у стані повномасштабної війни з росією. Рік, який ми прожили під тривоги, під звуки вибухів, у розлуці з рідними, у хвилюванні за наших воїнів, які там, в окопах, під палючим сонцем і проливним дощем, б’ються за своїх дітей, дружин, батьків...

Це був важкий рік втрат і рік здобутків. Та попри всі випробування наше місто виходить з нього з честю. Тому що запоріжці – незламні. Тому що запоріжці – титани. Тому що запоріжці – це і є те світло, яке обов’язково Переможе темряву. Тому що наша з вами найбільша спільна цінність – вільне українське Запоріжжя, яке живе, бореться і працює під синьо-жовтим прапором.

Дякуємо нашим захисникам та захисницям за те, що саме так, гордим та вільним, наше місто зустріло дві тисячі двадцять третій рік та за те, що саме так зустрічає рік дві тисячі двадцять четвертий. Впевнений - так буде завжди.

З Новим роком вас, сильні, сміливі, прекрасні люди найкращого міста на землі. Давайте в цю новорічну ніч усі разом загадаємо одне єдине бажання - про якнайшвидшу Перемогу України над ворогом. Перемоги, від якої залежить майбутнє кожного з нас.

Миру усім нам!

З Новим роком!

 

Секретар міської ради                                                                  Анатолій Куртєв

Відеопривітання з Новим роком