Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

05.01.2024 12:50

У Запоріжжі працюють «Пункти Незламності»

6597b40cb6d73__o_1gil8spbd1an0a5q14kl170015a8bp.jpg

У «Пунктах Незламності» можна зігрітися, випити гарячого чаю чи кави, підзарядити ґаджети та, за потреби, отримати першу медичну допомогу.

З 7 по 9 січня у Запоріжжі очікується погіршення погодних умов, зниження температури повітря. Нагадуємо, що у разі необхідності запоріжці можуть скористатися можливостями "Пунктів Незламності", які створені у місті. Там можна зігрітися, випити гарячого чаю або кави, підзарядити гаджети, за потреби, отримати першу медичну допомогу. На сьогоднішній день у Запоріжжі діють 238 «Пунктів Незламності». Зокрема це 170 міських пунктів, облаштованих на базі закладів освіти та культури. Також функціонують 9 стаціонарних та 8 мобільних пунктів ДСНС, 44 обласних пункти. Крім того, 4 пункти облаштувала АТ «Укрзалізниця» та 3 – Пенсійний фонд України.

"Пункти Незламності" у разі необхідності повністю готові до комфортного розміщення людей. «Пункти Незламності» оснащені альтернативними джерелами електроенергії та тепла, там створені необхідні запаси питної води, медикаментів тощо. Крім того, організовані кімнати для відпочинку мам з дітьми та людей похилого віку.  За потреби ви можете скористатися можливостями "Пункту Незламності", який розташований найближче до вашого будинку. 

Про роботу "Пунктів Незламності" можна дізнатися у міському контакт-центрі "15-80".