Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

08.01.2024 10:15

Запорізькі комунальники підтримують лад у місті

659ba6bbc6f51__елуаш.jpg

Працівники комунальних підприємств щодня проводять роботи з благоустрою міста. Що було виконано за останній тиждень повідомили в департаменті муніципального управління.

Так, фахівці КП «ЕУАШ» на 113 вулицях міста механічним та ручним способом прибрали 493,8 т наносного ґрунту та залишків технологічного матеріалу.

У департаменті муніципального управління проведено засідання робочої групи щодо визначення зон та відведення місць для ведення підприємницької діяльності, де було розглянуто 3 питання. Опрацьовано 10 заяв щодо видачі ордерів на проведення планового або аварійного розриття. Надано відповіді на 15 звернень з питань розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торгівельної мережі. Укладено 10 договорів та додаткових угод на право користування місцем для ведення підприємницької діяльності.

Фахівці інспекції з благоустрою склали 3 протоколи щодо адміністративних правопорушень та надали 10 вимог щодо порушення норм законодавства у сфері благоустрою. А також перевірили 11 локацій планових та аварійних розриттів на відповідність до виданих ордерів.

Протягом звітного періоду інспектори КП «Муніципальна варта» склали 1 протокол щодо адміністративних правопорушень, а саме за ст.152 КУпАП.