Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

15.01.2024 09:55

Комунальники підтримують благоустрій у місті

65a4e16ac38f7__ЕЛУАШ.jpg

У Запоріжжі комунальники щодня проводять роботи з благоустрою та підтримання в належному стані територій. Що було виконано за останній тиждень повідомили в департаменті муніципального управління.

Так, фахівці КП «ЕУАШ» на 93 вулицях міста механічним та ручним способом прибрали 275,8 т наносного ґрунту та залишків технологічного матеріалу.

У департаменті муніципального управління опрацьовано 5 заяв щодо видачі ордерів на проведення планового або аварійного розриття. Надано відповіді на 8 звернень з питань розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торгівельної мережі. Укладено 19 договорів та додаткові угоди на право користування місцем для ведення підприємницької діяльності.

Фахівці інспекції з благоустрою склали 4 протоколи щодо адміністративних правопорушень та надали 25 вимог щодо порушення норм законодавства в сфері благоустрою. Крім того, перевірили 1 локацію планових та аварійних розриттів на відповідність до виданих  ордерів.

Протягом звітного періоду інспектори КП «Муніципальна варта» склали 1 протокол щодо адміністративних правопорушень за ст. 156 ч.2 КУпАП.