Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

16.01.2024 15:50

Комунальники наводять лад у парках та скверах

65a685c3505ce__1.jpg

Погодні умови впродовж останніх днів визначили характер та порядок роботи працівників комунальних підприємств «Зеленбуд» та «Титан».

Так, засніжений ранок понеділка "зеленбудівці" розпочали з прибирання снігу та посипання доріжок протиожеледною сумішшю.

Вчора та сьогодні комунальники розчистили від снігу доріжки у сквері Зв'язківців, у сквері на майдані Університетському, у парку Трудової Слави, у сквері по вулиці Бочарова, у сквері Прикордонників, у парку Героїв Національної Гвардії України, у сквері Маяковського, у сквері біля райадміністрації у Комунарському районі, у сквері по вулиці Верхній, у сквері ім. 30-річчя Визволення України, у парку ім. Академіка Клімова, у сквері Профспілок, у сквері Розарій, на площі Запорізькій, по бульвару Будівельників. Також розчистили пішохідні зони по вулиці Сорочинській, по пр. Металургів, по вулиці Іванова, по вулиці Рекордній та сходи і підходи до зупинок у сквері Піонерів.

Крім того, "зеленбудівці" очистили від криги сходи у парку ім. Гагаріна та сходи і лавки у парку ім. Академіка Клімова. Посипали протиожеледною сумішшю доріжки у парку Поколінь, тротуари по вулиці Звенигородській, доріжки і сходи у Шевченківському районі, пішохідні зони по вулиці Сорочинській та у парку Героїв Національної Гвардії України, а також по вулиці Іванова та по бульвару Будівельників.

Водночас "зеленбудівці" навели чистоту у парку Героїв Національної Гвардії України, у сквері ім. 30-річчя Визволення України, у сквері по вулиці Бочарова та на території меморіалу «Летять журавлі». Прибрали, навантажили і вивезли гілля по вулиці Сєченова та у сквері ім. 30-річчя Визволення України.

Також комунальники обрізали дерева по вулицях Чумаченка, Жаботинського, Сєдова, у сквері по вулиці Спартака Маковського та виконали формовочне обрізування дерев по вулиці Лобановського.

Тим часом працівники КП «Титан» навели чистоту у скверах по вул. Гутніка-Залужного, вул. Бородинській, вул. Чорнобильців та у сквері Чуйкова. А також розчистили сніг та посипали протиожеледною сумішшю пішохідні зони у парках та скверах Дніпровського району, розчистили сніг на території Правобережного пляжу та у парку Енергетиків, доріжки у парку О. Бірюка та сквері ім. 30 річчя визволення від фашистських загарбників по вул. Л. Чайкіної.

2.jpg 3.jpg 5.jpg 6.jpg