Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

18.01.2024 14:35

Комунальні служби усувають наслідки і негоди, і ворожих обстрілів

65a914bc666b0__IMG_20240118_140757_289.jpg

Про свою роботу за тиждень з 11 по 17 січня розповіли представники КП "Запоріжремсервіс". Цей період виявився дуже напруженим для робітників підприємства, адже паралельно з поточними роботами доводилося усувати наслідки і негоди, і ворожих обстрілів.

Так, різкі погодні зміни змусили чи не щодня ліквідовувати наслідки природних явищ: працівники "Запоріжремсервіс" прибирали сніг на підпорядкованих територіях, боролися з ожеледицею та аварійними ситуаціями, прочищали та відновлювали водостічні системи будинків.

Через падіння збитого ворожого беспілотника в одному з районів міста довелося закривати плитами OSB розбиті вікна у багатоповерхівках.

У будинках, що постраждали в результаті попередніх атак на Запоріжжя, виконували скління.

Щодо планових робіт вулицях на Портовій, 10; Сєченова, 66; Рекордній, 16а; у трьох будинках по вулиці Незалежної України та ще за п’ятьма адресами проведено профілактичний ремонт внутрішніх електромереж.                           

У будинках на вулицях Павлокічкаській, 15а та Незалежної України, 15 працівники "Запоріжремсервісу" замінили ділянки каналізаційної системи, на вул. В. Лобановського, 14 оновили трубопровід холодного водопостачання. Нову запірну арматуру встановили на системах центрального опалення будинків №68 по вулиці Гончара та №73а по Історичній.

За сімома адресами в центральній частині міста зробили теплоізоляцію трубопроводів.

На шістьох об’єктах житлового фонду герметизували вводи.