Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

19.01.2024 11:25

Комунальники прибирають Хортицький район

65aa38feab612__10.jpg

У Хортицькому районі щодня ведуться роботи з благоустрою території. В районній адміністрації відзвітували про проведені роботи з 12 по 18 січня.

Так, протягом минулого тижня працівники КП «ЕЛУАШ» очищали від снігу та посипали дороги, тротуари та зупинки. Використали 212,5 т протиожеледної суміші, 27 т відсіву.

Працівники КРБП «Зеленбуд» вивезли 3,4 т гілля з території району. Посипали доріжки відсівом у парку Героїв Національної Гвардії України, парку Поколінь, по вул. Сорочинській та бул. Будівельників загальною площею 41800 кв. м. Очистили пішохідні доріжки від снігу загальною площею 94 000 кв. м у парку Героїв Національної Гвардії України, у парку Поколінь, по вул. Сорочинській, по бул. Будівельників. Обрізали 139 дерев у парку Поколінь, по вул. Сорочинській та по вул. Василя Сергієнка.

У районній адміністрації відбулась церемонія вшанування та відзначення загиблих захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України. На ній були присутні родини загиблих захисників військовослужбовців. У церемонії взяли участь голова районної адміністрації Сергій Дергачов та представники Хортицького територіального відділу комплектування та соціальної підтримки. Під час  заходу родини загиблих захисників отримали державні відзнаки, якими були нагороджені (посмертно) члени їх родин.

8.jpg 9.jpg